Julemarked 2022

Julemarked 2022

20.12.22 11:08 av Elisabeth Orten Bredesen

Årets julemarked ble avviklet på Grindløkka den første helgen i desember. Medlemmene deltok aktivt for å produsere varer til markedet - alt fra julekaker, syltetøy, julegodteri, hjemmelaget håndarbeid, julekranser m.m. Vi takker publikum som besøkte oss denne helgen og bidro til penger i kassa, som i sin tur skal brukes til beste for lokalbefolkningen i Tønsberg og på Nøtterøy.

Les mer
Julemarked 2022

Julemarked 2022

25.11.22 18:04 av Gretha Urdahl

VELKOMMEN TIL JUlEMARKED PÅ GRINDLØKKEN LØRDAG 3. OG SØNDAG 4. DESEMBER 12 – 16 Vi tilbyr julekaker, syltetøy, juledekorasjoner, håndarbeid m.m. Kafeen serverer gløgg, pepperkaker, vafler og kaffe/te. Bokmarkedet er åpent Du finner oss på Grindl.økken, Nordre Løkkevei 15 på Teie Vel møtt!

Les mer
Vellykket kunstutstilling 2022

Vellykket kunstutstilling 2022

25.11.22 17:48 av Elisabeth Orten Bredesen

Lions Club Tønsbergs høstutstilling/kunstutstilling 2022 gikk av stabelen første helg i november. For første gang ble utstillingen arrangert på Grindløkken Frivillighetens Hus på Teie. Utstillingen var godt besøkt, og klubbens Kunstkomite’ fikk mye ros for en fargerik og spennende utstilling! Vi takker publikum som besøkte utstillingen, og derved bidro til midler til barn og unge i vårt nærmiljø.

Les mer
Månedens kunstner Janne Lepperød

Månedens kunstner Janne Lepperød

06.05.22 12:34 av Gretha Urdahl

«Én god handling gjør mer nytte enn tusen gode tanker». Sitatet er hentet fra Lions, en klubb der flere gode sjeler gir av sin tid til fellesskapet under Lions Internationals motto: - Til tjeneste. Lions kontaktet meg etter juleutstillingen på Tjømedalen Atelier og spurte om jeg ville stille ut bildene mine i Mai/ Juni på Grindløkken Frivillighetens Hus for Lions Clubs International. Og så klart jeg ville det! Og det med stor TAKK 😀 Bilder, titler og priser ser dere, og 30% av salget går til Lions som jobber med forebyggende arbeid for barn og unge i nærmiljøet vårt. Ta gjerne en titt! Ta gjerne en tur! Kanskje finner du noe du liker! Det er åpent hver søndag fra 12:00 - 15:00. Den 21, og 22.mai er det åpent hus med mange aktiviteter.

Les mer
Tulipanaksjonen 2022 er gjennomført.

Tulipanaksjonen 2022 er gjennomført.

06.05.22 12:14 av Gretha Urdahl

30. april gikk Lions Tulipandag av stabelen. Lions Club Tønsberg markerte at klubben har solgt 640 buketter tulipaner, med egen stand på Tønsberg og Teie Torv. Vi takker næringslivet i Tønsberg og på Nøtterøy for at de har tatt godt imot våre tulipan-selgere og bestilt tulipaner i år også! Nok et år betyr dette inntekter til Lions Norges program for sosial og emosjonell læring Mitt Valg, som brukes av barnehger, skoler og idrettslag over hele Norge. Tusen takk! Elisabeth Bredesen president Lions Club Tønsberg

Les mer
Mitt valg støttes av tulipanaksjonen

Mitt valg støttes av tulipanaksjonen

13.04.22 16:17 av Gretha Urdahl

MITT VALG er et internasjonalt Lion’s Quest-program for utvikling av et godt læringsmiljø og læring av sosiale og emosjonelle ferdigheter i hjem, barnehage, skole, AKS/SFO og idrettslag. MITT VALG støttes av Lions Tulipanaksjon. I april selges det tulipaner over hele landet fra Lions klubber. Tulipanene selges til bedrifter og enkeltpersoner og gir et betydelig tilskudd til MITT VALG. LC Tønsberg skal ha stand på torget 30.april. Der skal vi selge tulipaner, selge lodd på lykkehjul og slå av en prat om vårt arbeide.

Les mer

Kategorier