Bokmarked på Vallø

Publisert av Robert Kallekleiv den 28.12.20.

Lions Club Tønsberg har ukentlige bokmarked på Vallø

LC Tønsberg startet bokmarked på Vallø i juni 2019. Bokmarkedet holder åpent hver søndag fra kl.12.00 til kl.15.00 bortsett fra helligdager og ferier. Bokmarkedet har fått mange faste kunder og det dukker stadig opp nye.

Vi er stolte av den omfattende og moderne boksamlingen som kan by på alle sjangre innenfor skjønn og faglitteratur. Bokmarkedet er blitt et verdifullt supplement til vanlige bokhandlere.

Vi er bevisst på å tilby overkommelige priser for våre kunder - 30 kr for innbundne bøker og 10 kr for pocketbøker. Barnebøker koster 5 kr.
Vi har god plass og har kunnet systematisere bøkene etter forfattere og sjangre. Det setter kundene våre stor pris på.

Vi legger vekt på at alle bøkene skal være pene, og vi opplever at kunder faktisk kjøper bøker hos oss som de skal gi bort som gaver.

Korona-situasjonen har ført til at vi har valgt å holde bokmarkedet stengt de tre siste ukene i november. Vi håper å kunne holde åpent igjen fra desember dersom smitte-situasjonen forbedrer seg.  Da kan vi også tilby et enkelt julemarked med hjemmelagede produkter så som strikketøy, kaker, kranser mm

Under, dugnadsgjengen, Finn,Gunnar og Jan henger opp skilt