Bokmarkedet på Sjøsenteret på Vallø

Publisert av Anne Grethe Ydstie Golab den 13.01.21. Oppdatert 02.07.21.

Bokmarked på Sjøsenteret på Vallø hver søndag fra kl.12.00 til kl.15.00

Lions Club Tønsberg har nå startet opp igjen sitt bokmarked på Sjøsenteret på Vallø etter å ha holdt stengt i jul og nyttårshelgen.

I denne Korona tiden er det mange av medlemmene våre som benytter tiden til strikking, hekling og flere andre aktiviteter. Nytt nå for de som besøker bokmarkedet er at de også finner et godt utvalg av slike artikler som selges,

Vi opplever også at mange benytter denne spesielle tiden til å lese og det kommer stadig flere som ønsker å kjøpe bøker hos oss. For de som er bokinteresserte kan vi tilby et utvalg på flere tusen bøker i ulike kategorier. At mange leser bøker betyr også at flere og flere ønsker nye bøker. Det resulterer i at mange leverer inn bøker de har lest, noe som atter gjør oss i stand til å fornye bokparken. Dette setter kundene våre pris på da de stadig finner nye godbiter. Pris på bøkene vi selger ligger fra kr.10,- til kr.30,-, så her er det mulighet for gode kjøp.

For de som ønsker å levere bøker til oss, kan vi motta slike på bokmarkedet på Vallø i åpningstiden. Ring på forhånd til Elisabeth Bredesen, tlf.977 77 228 og gjør avtale om levering.

De som kjøper bøker hos Lions Club Tønsberg vil samtidig være med å støtte opp om gode
allmennyttige prosjekter og bidra med hjelp til vanskeligstilte. Inntektene vi får vil uavkortet gå til slike formål.

Dersom det er noen som har lyst å være med oss i dette arbeidet så kan vi tilby et godt miljø og en mulighet til å delta i flere felles inntekts skapende aktiviteter. Ta i så fall kontakt med vår klubbkontakt, Jan Sletbakken, på telefon 977 63 595.